Foietaj cu sunca si mozzarella

de micki in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2010 | 20598 vizualizari

 

Sunt fff buni....eu fac duminica cand am musafiri!

 

INGREDIENTE

  • o foaie de aluat de foietaj proaspat
  • felii de sunca
  • mozzarella rasa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu sunca si mozzarella:

Se desface aluatul de foietaj,se pune  mozzarella rasa prin razatoarea mare apoi deasupra feliile de sunca in asa fel incat sa acopere toata mozzarella..Se taie fasii pe lung apoi se ruleaza fff strans fiecare fasie.Cerculetele astfel formate se  aseaza pe o tava acoperita cu hartie de copt si se da la cuptor la 200 grade pentru 15 minute circa.

TIPS-URI

1

Daca va place puteti unge foaia de foietaj cu putin suc de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu sunca si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
salata de cartofi cu sunca si castraveti murati