Foietaj cu branza dulce si marar

de lavinia24 in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2011 | 10185 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj 800g
  • 250g branza dulce
  • 1 legatura de marar proaspat
  • 1 galbenus de ou
  • cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu branza dulce si marar:

Aluatul se lasa la dezghetat la temperatura camerei.Se intinde pe masa cu facaletul si se taie patratele.Se umple fiecare patratel cu branza dulce amestecata cu mararul tocat marunt,se impacheteaza in triunghi,se unge cu galbenus de ou si se presara putin cascaval ras.Se baga in cuptorul incins pt 20-25 min la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu branza dulce si marar" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele