Foi de brick cu ton

de Catalina L in Ton, 17 Mar 2018 | 3330 vizualizari

 

Un antreu delicios si crocant rapid de facut.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/01/foi-de-brick-cu-ton.html

 

INGREDIENTE

  • 8-10 foi de brick
  • 1 conserva de ton natur 265 g
  • 1 morcov
  • 1 ceapa salota
  • 180 g ricotta
  • 1 ou
  • patrunjel
  • sare, piper, paprika
  • 10 rosii cherry
  • 30 g parmezan ras
  • 20 g de unt topit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foi de brick cu ton:

Curatati si dati morcovul pe razatoare.

Curatati si tocati marunt ceapa.

Scurgeti tonul.

Amestecati branza ricotta cu tonul, morcovul si ceapa salota.

Adaugati patrunjel tocat, sare , piper si paprika (dupa gustul dvs). Amestecati bine.

Taiati foile de brick in 2.

Puneti umplutura la un capat, deasupra o rosie cherry taiata in 2 si presarati un pic de parmezan.

Pliati- faceti 2 tururi pentru a forma un triunghi. 

Ungeti cu unt topit , presarati deasupra un pic de parmezan si dati la cuptor timp de 20 minute la 200°C .

Serviti-le calde cu o salata verde sau cu cruditati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foi de brick cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta mediteraneana