Foi-intr-un bol adaugam 500 g faina,zaharul,un praf de sare,facem gaura in mijloc adaugam laptele,untura,oul batut,bicarbonatul stins cu putin otet,incepem sa framantam un aluat omogen si elastic.(invelim in folie alimentara si dam la rece 30 min)
Daca este nevoie adaugam faina sau lapte dupa caz.
Impartim aluatul in 4 bucati egale si intindem foi pe masa infainata.
Coacem foile pe dosul tavii unsa cu unt pana se rumesc putin,
Lasam sa se raceasca foarte bine.
Crema-mixam smantana cu zaharul pana devine o frisca pufoasa,adaugam nuca macinata si amestecam bine,
In tava in care am copt foile o tapetam cu folie,asezam prima foaie-crema-foaie-crema-reptam pana terminam,punem o greutate deasupra si dam la rece cateva ore sau peste noapte.
Topim ciocolata impreuna cu smantana si glazuram prajitura,
Dam la rece 30 min dupa care o putem taia.