Focaccia la borcan

de Mitinita in Piine, 19 Dec 2010 | 4645 vizualizari

 

In seria "Cadouri de la Bucatarie" introduc si aceasta reteta de focacia. Introdu toate ingredientele intr-un borcan,decoreaza-l frumos( mai frumos decat am facut eu) si nu uita sa scrii si instructiunile( cum am facut eu).

 

INGREDIENTE

  • 7 gr drojdie uscata
  • 1 lingura zahar
  • 1 1/2 lingurita bucati uscate de ardei iute 
  • 1 1/2 lingurita rozmarin
  • 1 1/2 cana faina
  • 1/2 lingurita sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia la borcan:

Instructiuni de atasat:
Continutul unui borcan se amesteca cu 1/2 cana apa calduta si 2 linguri ulei de masline.Daca e prea uscat adauga putina apa,daca e prea moale adauga putina faina.
Se lasa la crescut pana se dubleaza ca volum.
Da la tava si unge-l cu doua linguri de ulei de masline.Presara sare de mare sau sare grunjoasa sau rozmarin si da la cuptorul preincalzit.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia la borcan" nu uita sa-i faci un review.