Ce imi place la "floricele" astea, este ca poti folosi ce ingrediente ai prin frigider, in functie de gust si imaginatie si ca piticul meu le savureaza de fiecare data. De data aceasta am folosit ingredientele de mai jos. :) Nu am trecut cantitatile, deoarece, asa cum spuneam, combinam ce avem prin frigider.
Intindem aluatul si il taiem patratele, pe care le mai intindem un pic cu sucitorul. Pe fiecare patrat, punem o felie sau jumatate de felie de salam, in functie de diametru. Fiecare patrat il taiati pe la colturi, dar fara a taia marginea laturii din mijloc, apoi punem o feliuta subtire de cascaval, o rondea de ardei si una de praz si presaram seminte de chia. Ridicam coltul taiat spre mijlocul umpluturii, la fel facem si cu coltul opus, il aducem spre mijloc si lipim varful de centru. Facem la fel si cu celelalte colturi, lipim bine cu degetul, varfurile si avem o prima floare de pizza. La fel am facut si mini pizza cu kaizer si cu somon. Facem asa toate patratele de aluat, le punem pe o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor la 180-200 de grade C - o temperatura medie. Le lasam pana se rumenesc frumos, le scoatem, le lasam sa se racoreasca putin si sevim cu ketchup. Pofta buna!