Floarea mielului

de epurasha2bb in Oaie, 8 Mar 2010 | 4408 vizualizari

COMENTARII (12)

ionix 1

08.03.2010, 11:19

wwwwwwwwwoooooooooooooooow... arata super super

madi_marin 1

08.03.2010, 11:22

foarte frumos arata.....

Miha 1

08.03.2010, 11:38

Frumos! Ai mei nu mananca aluat cu carne, asa ca nu-mi ramane decat sa admir la altii.

rivka 1

08.03.2010, 11:45

o fac si eu azi

miha cum nu mananca aluat cu carne doar sunt f mici copii la varsta asta mananca ce le dai nu au de ales la masa (zic eu) , sper ca nu te superi pe mine haha.

epurasha2bb 1

08.03.2010, 11:45

multumesc frumos fetelor! ma bucur ca va place!

epurasha2bb 1

08.03.2010, 11:47

miha daca iti place cum arata poti pastra formatul si sa faci alta umplutura cum stii ca le place lor, poate ceva dulce cu nuca si rahat sau stafide sau cu alune si ciocolata, vezi tu.

rivka 1

08.03.2010, 11:47

o sa revin cu poze iepurasa, vroiam sa fac placinte cu carne dar acum fac asa dupa reteta ta totusi.

epurasha2bb 1

08.03.2010, 11:58

ma bucur rivka ca ti-am dat o idee!abia astept pozele!

rivka 1

08.03.2010, 13:32

iepurasule deja e in tava in frigider numai mai tarziu o bag in cuptor , dar de facut e gata deja , desesra apar cu pozele daca totul decurge OK ca nu o fac acum sa o mancam calda proaspata direct scoasa din cuptor nu reincalzita.

Oana 1

08.03.2010, 19:07

Ce bine arata!!

Teo 1

08.03.2010, 20:26

maaaai, ce reusita!imi lasa gura apa!

epurasha2bb 1

08.03.2010, 22:00

multumesc fetelor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]