Fleica de porc prajita in ceaun cu mamaliguta si mujdei de usturoi

de Bucataras Medi in Porc, 15 Oct 2010 | 22537 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 g felica de porc
  • ulei pentru prajit
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fleica de porc prajita in ceaun cu mamaliguta si mujdei de usturoi:

Se spala carnea de porc , se taie cubulete mai mari si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Incingem ulei intr-un ceaun si punem carnea la prajit.Cand carnea este bine rumenita si facuta pe ambele parti se scoate din ceaun , se aseaza pe un prosop absorbant si mai apoi pe un platou.Am servit cu mamaliguta si mujdei de usturoi........de fapt eu am gustat iar George a mancat pe saturate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fleica de porc prajita in ceaun cu mamaliguta si mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (67)

Bucataras Medi 1

18.10.2010, 17:59

Lia, buna rau .............

Mitinita 1

20.10.2010, 22:32

si eu care credeam ca se tine mult carnea cand e facuta la ceaun, Nu stiu de ce dar numai cand da frigul imi e pofta de mujdei...bate iarna la usa si hop si eu la usturoi. arata super bine!

elena1988 1

01.02.2011, 12:00

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Varza calita