File pangasius la cuptor

de Crista_Luca in Pangasius, 9 Ian 2011 | 32310 vizualizari

 

am vrut sa pap ceva usor si foarte bun ...

 

INGREDIENTE

  • 3 file pangasius congelate
  • 1 ceapă mare
  • usturoi
  • boia, sare, piper sau delikat
  • vin alb
  • 1 morcov
  • apă
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File pangasius la cuptor:

peştele se lasă la dezgheţat, după care se scurge bine de apă

intre timp se taie ceapa cât mai mărunt, usturoil la fel, se amestecă împreună cu puţin ulei şi apă.

morcovul se curăţă şi se taie după preferinţă., eu am tăiat rondele

se ia o tavă, se unge cu puşin ulei, se adaugă peştele , se condimentează cu delikat , piper, boia, se adaugă usturoiul cu ceapa, se pun morcovii, si se adaugă puţin vin .

se pune la cuptorul incălzit, până se rumeneşte bine.

pofta bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "File pangasius la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Dana_Retetegg 1

10.01.2011, 23:26

mihaelar63 1

10.01.2011, 23:45

La multi ani Cristina !!! Sunt fan - peste ,, inrait ''. Precis am sa incerc si reteta ta ,

MVMih 1

29.03.2011, 11:38

Apetisantos tare tare. Fan peste

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius la cuptor cu garnitura de legume