File de somn acoperit cu crema de branza si foite crocante

de laylalala in Peste, 10 Ian 2011 | 5809 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 x file de somn
  • 200 gr crema de branza natur
  • 1 lingurita plina de marar proaspat tocat
  • 2 foi de placinta
  • 100 gr unt topit
  • parmesan ras
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de somn acoperit cu crema de branza si foite crocante:

1. Incinge cuptorul la 180˚C. Unge un vas termorezistent cu putin unt topit.

2. Intr-un vas amesteca crema de branza cu marar. Sareaza fileurile de somn apoi aseaza-le fileurile in vas.Unge fileurile de somn cu crema de branza. Unge foile de placinta cu unt topit, aseaza-le una peste alta apoi taie 6 fasii lungi. Aseaza cate o fasie pe fiecare file. Stropeste cu untul ramas, presara cu parmesan ras si da la copt 20-30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de somn acoperit cu crema de branza si foite crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
File de macrou cu sos de smantana, capere si ciuperci in foetaj