File de cod gratinat

de elucubratiiculinare in Peste, 11 Feb 2013 | 6586 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de cod,
  • sare,
  • piper proaspăt măcinat,
  • 1 ou mare,
  • 4 linguri lapte,
  • 4 linguri pesmet,
  • 4 linguri cașaval ras,
  • 2 linguri ulei de măsline,
  • feliuțe de lămâie.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de cod gratinat:

Fileurile de cod se lasă la dezghețat peste noapte în frigider. Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.

Într-o castronel batem bine oul cu 4 linguri de lapte. Se ung fileurile cu amestecul de ou pe ambele părți. Într-o farfurie mare amestecăm pesmetul cu cașcavalul ras. Se dau fileurile de cod prin amestecul de pesmet cu cașcaval și se pun într-o tavă tapetată cu hărtie pergament și stropită cu ulei de măsline. Se dau la cuptor la 200 grade C pentru 30 minute. La jumătatea timpului se întorc.

Servim cu garnitură de legume și ornăm cu feliuțe de lămâie.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de cod gratinat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu spanac si somon