File de biban la cuptor

de Ksenya in Peste, 14 Oct 2015 | 6657 vizualizari

 

Mi-a facut Mihaela aseara pofta de peste si n-am rezistat ... :)

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de biban
  • 2 linguri ulei masline
  • coaja de la o lamaie + sucul ei
  • sare
  • piper
  • un varf de cutit ardei iute Cayenne tocat marunt ,optional
  • rosii cherry
  • masline fara samburi
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de biban la cuptor:

Pestele il verificam de oase  ,saram si piperam si il lasam la frigider pentru a 2-a zi.A 2-a zi pregatim o marinada cu care vom unge fileurile din: coaja de lamaie ,sucul de lamaie,uleiul de masline  si ardeiul iute.Pornim cuptorul la  180 grade.Tapetam o tava cu hartie de copt.Portionam pestelle cat de mare vrem sa iasa ruloul.Montam pestele pe o scobitoare lunga dupa imaginatie.Ungem cu o pensula rulourile  cu marinada preparata ,asezam in tava si dam la cuptor pentru 7 minute. Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

Se poate servi cu cartofi ,piure de pastarnac ,mazare...etc

Daca ti-a placut reteta noastra "File de biban la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Ksenya 1

15.10.2015, 20:01

Panacris

- Andreea - 1

30.12.2015, 18:16

navidad_2017 1

04.01.2017, 02:54

Bun si simplu de facut, cand reteta-i atat de bine explicata.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
PESTE MARINAT ( pastrama) CU SALATA DE VERDETURI