Ficatei de pui trasi la tigaie in ulei de palmier

de RuxyRux in Ficat, 24 Feb 2011 | 12915 vizualizari

 

Reteta este simpla dar rezultatul spectaculos...uleiul de palmier le ofera un gust deosebit...

 

INGREDIENTE

  • o caserola de ficatei
  • 3 linguri ulei palmier
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui trasi la tigaie in ulei de palmier:

Se spala ficateii se curata bine de pielite si de eventualele pungute amare.

Se clatesc apoi din nou si nu se usuca pe servetel ci doar se aseaza intr-o strecuratoare ....astfel ca nu vom inlatura complet excesul de apa.
Se pune o tigaie pe foc se incing usor trei linguri de ulei de palmier( chiar daca e mai gros se topeste imediat) si se pun ficateii.

Se lasa putin pe foc fara sa umblam la tigaie doua trei minute si apoi incepem sa miscam tigaia inainte si inapoi din minut in minut. Se intorc cand sunt rumeniti pe o parte si se repeta procedeul. Nu plecati de langa ei sunt gata in zece minute.

Se scot si se sareaza apoi se servesc dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui trasi la tigaie in ulei de palmier" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

adry88 1

20.05.2011, 18:07

bun bun

DIANA B 1

18.08.2011, 10:29

Ruxy , da' ceva piperas , o iarba ceva ??? asa , originali de la mama lor ... bun si asa ...

Arhivarul 1

16.10.2020, 16:14

Foarte buna reteta insa pentru sanatate uleiul de palmier este horror !
Cel mai sanatos este cel de cocos (organic).

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficăţei de pui pe cartofi la cuptor