Ficatei de pui pane

de MotanLaOale in Ficat, 7 Feb 2014 | 16137 vizualizari

 

Noua ne place foarte mult ficatul si incerc sa-l prepar in cat mai multe feluri!

 

INGREDIENTE

  • 500g ficatei de pui
  • 2 oua
  • 5 linguri faina
  • 2 linguri lapte
  • piper
  • sare
  • 50g ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui pane:

Ficateii se curata, se spala bine si se pun la scurs.

Ouale se bat cu sare si piper si se amesteca cu 4-5 linguri de faina.

Se amesteca bine pana devine o pasta mai groasa.

Se subtiaza cu lapte pana ajunge putin mai gros decat amestecul pentru clatite.

Ficateii se dau prin faina, prin amestecul de ou si se pun la prajit in ulei incins.

Se prajesc la foc mediu pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se servesc cu garnitura si salata sau muraturi.

Noi i-am mancat cu paine si fructe murate in otet.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Amestecul de ou ramas se poate praji ca o clatita langa ficatei. Este foarte buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele din ficatei de pui