Ficatei de pui cu gogosari in sos de rosii

de -Licurici- in Mancaruri cu carne, 17 Sep 2015 | 5361 vizualizari

 

Am vrut sa pregatesc ficateii in alt mod decat de obicei si m-am gandit sa-i combin cu gogosari in sos de rosii, facut anul trecut. Are un gust dulceag, usor picant. Mi-a placut combinatia si cu siguranta am sa mai incerc.

 

INGREDIENTE

  • 500g ficatei de pui
  • 6 linguri de gogosari in sos de rosii
  • 4 linguri ketchup
  • o ceapa mica
  • 6 catei de usturoi
  • sare
  • patrunjel si marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu gogosari in sos de rosii:

  • Ficatul l-am spalat bine, in 3 ape, apoi l-am lasat in apa rece cu sare o jumatate de ora. Dupa, l-am scurs bine si l-am pus la prajit in putin ulei, cate 3-4 min pe fiecare parte.
  • Ceapa am tocat-o marunt, apoi am adaugat-o peste ficat.
  • Cand s-a inmuiat ceapa, am adaugat gogosarul in sos, ketchup-ul si o jumatate de pahar de apa si am potrivit gustul cu sare.
  • Am lasat sa scada apa, apoi am adaugat usturoiul pisat, mararul si patrunjelul tocat.
  • Nu a mai fost nevoie de alte condimente, deoarece sosul de la gogosari a avut boabe de piper, boabe de mustar si foi de dafin.
  • Am servit cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu gogosari in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Curcan cu ceapă şi sos cu piure