ficatei de pui cu ceapa

de nadina73 in Ficat, 8 Oct 2010 | 12071 vizualizari

 

Simplu si foarte gustos mai ales cu mamaliguta si muratara

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie ficat 500 g pui
  • 6 cepe mari
  • ulei 50 ml
  • sare
  • piper
  • vegeta 1/2 lingurita
  • boia dulce 1lingurita
  • putina apa 100 ml
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ficatei de pui cu ceapa:

Se curata ceapa si se toaca marunt

Se caleste in ulei 5 minute dupa care se pune sarea(sarea are rolu de a inmuia ceapa la calit daca e pusa la inceput) se pune boia dulce 1 lingurita si ficatu se lasa sa se calesca 5-10 minute ,amestecand din cand in cand,se condimenteaza cu piper ,vegeta si 100 ml apa.

Se lasa sa fiarba la foc mic acoperit cu capac aproximativ 20-25 minute.

Se serveste cu mamaliguta calda si castraveti murati.

PS:poza cu mamaliguta nu am mai pus ,saptama asta v-am zapacit cu mamaliguta asa ca nu am mai pus poza.La fel de bine merge si cu piure de cartofi.O retata pregatita de mama mea.

Daca ti-a placut reteta noastra "ficatei de pui cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu unt