Iarna a trecut si abia acum mi-am amintit de pasta de ardei copti . Acum se gaseste cate un ardei pe tot parcursul anului . Dar eu am fost prevazatoare si mi-am pregatit traditionala mea pasta de ardei copti cu telina . Nu s-ar putea spune ca o folosesc mereu dar este favorita mea in topul ingredientelor folosite . Merge la ciorba , merge la tocanita , merge la friptura !!!
Ce sa mai zic ca am facut o boroboata . Am sarat prea tare zeama de legume pregatita pentru ciorba de perisoare . Am scos zeama filtrata si am pus apa . Mi-a fost mila sa arunc bunatate de zeama gustoasa .Asa ca am infuzat cu zeama fierbinte ficateii ce-si asteptau randul la gatit .
1
Ca sa obtii ficatei pufosi acestia se sareaza doar la sfarsitul prepararii . Eu in mod special am dorit sa fie sarati de la inceput pentru ar amne cat de cat intregi .Oricum se sfarama usor la fiert .
2
Daca nu aveti brandy se poate pune si wiskey.