Ficatei cu gusa

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 24 Noi 2012 | 2080 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat
  • 200 g gusa
  • 2 cepe
  • 3 gogosari
  • 5 rosii
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei cu gusa:

Ficateii ii spalam(si ii curatam daca e cazul),adaugam laptele peste ei si dam cratita la frigider 30 min.

Ceapa si usturoiul le curatam si tocam marunt.

In tigaie adaugam putin ulei si rasturnam ceapa o lasam sa se caleasca putin,dupa care adaugam usturoiul si gusa taiata felii.

Lasam sa se caleasca impreuna dupa care adaugam gogosarii taiati marunt(eu iam dat prin robot).

Adaugam rosiile trecute prin robot si lasam sa fiarba impreuna dupa care adaugam ficateii(care i-am fiert inainte putin).

Lasam sa fiarba impreuna pana se formeaza un sos.

La final adaugam condimente dupa gust si patrunjel tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei cu gusa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la tigaie