Ficat de pui la wok

de Constelatialeu in Ficat, 14 Iul 2016 | 4825 vizualizari

 

Pe repede-nainte sa ne potolim foamea care este sau nu este, caldura mare moncher......

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g ficat de pui
  • 5 cepe albe
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 rosie mai maricica
  • sare
  • piper
  • cca 60 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pui la wok:

Mai intai spalam ficatul si-l tamponam cu un servetel , apoi curatam ceapa si morcovul. Ceapa o taiem solzisori iar morcovul il dam pe razatoarea mare. Asezam pe foc tigaia wok o lasam sa se incinga, adaugam uleiul, ceapa si morcovul si le calim cca 15 min, pana se inmoaie si ceapa se face aurie. Apoi adaugam ficatul si mai lasam cca 20 min, la final punem rosia curatata de coaja si taiata cubulete. Amestecam si lasam pe foc 10 min. Apoi servim cu cartofi prajiti si ardei copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui la wok" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inimi si ficatei de pui a la mediterraneo