Ficat de pui la wok

de Constelatialeu in Ficat, 14 Iul 2016 | 4713 vizualizari

 

Pe repede-nainte sa ne potolim foamea care este sau nu este, caldura mare moncher......

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g ficat de pui
  • 5 cepe albe
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 rosie mai maricica
  • sare
  • piper
  • cca 60 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pui la wok:

Mai intai spalam ficatul si-l tamponam cu un servetel , apoi curatam ceapa si morcovul. Ceapa o taiem solzisori iar morcovul il dam pe razatoarea mare. Asezam pe foc tigaia wok o lasam sa se incinga, adaugam uleiul, ceapa si morcovul si le calim cca 15 min, pana se inmoaie si ceapa se face aurie. Apoi adaugam ficatul si mai lasam cca 20 min, la final punem rosia curatata de coaja si taiata cubulete. Amestecam si lasam pe foc 10 min. Apoi servim cu cartofi prajiti si ardei copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui la wok" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

mirela0911 1

17.07.2016, 10:23

Asta-mi placeeeee!

Zamfira 1

19.07.2016, 08:49

mihaelar63 1

20.07.2016, 00:44

Frumoasa prezentare

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de ficatei de pui cu sos de ceapa si rosii