Ficat de pui la cuptor

de La Ancuta in Ficat, 9 Oct 2010 | 8789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ardei kapia
  • 1 gogosar
  • 1/2 pahar de bulion
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pui la cuptor:

Se spala si se curata ficatul de pielite. Ceapa si usturoiul se taie marunt, ardeiul si gogosarul se taie cubulete.

Intr-un vas termorezistent se pune putin ulei de masline, ceapa si usturoiul iar apoi ficatul. Deasupra se pune ardeiul si gogosarul. Se codimenteaza cu sare, piper si cimbru.

Se adauga bulionul si se da la cuptor pana se rumeneste putin ficatul.

Se scoate din cuptor si se presara cu patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu mamaliguta si usturoi