Ficat de pui la cuptor

de La Ancuta in Ficat, 9 Oct 2010 | 8747 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ardei kapia
  • 1 gogosar
  • 1/2 pahar de bulion
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pui la cuptor:

Se spala si se curata ficatul de pielite. Ceapa si usturoiul se taie marunt, ardeiul si gogosarul se taie cubulete.

Intr-un vas termorezistent se pune putin ulei de masline, ceapa si usturoiul iar apoi ficatul. Deasupra se pune ardeiul si gogosarul. Se codimenteaza cu sare, piper si cimbru.

Se adauga bulionul si se da la cuptor pana se rumeneste putin ficatul.

Se scoate din cuptor si se presara cu patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

La Ancuta 1

10.10.2010, 16:03

Ada papa repede sa nu se gate.

nadina73 1

10.10.2010, 17:41

vreau 5f

La Ancuta 1

10.10.2010, 18:44

Iti dau Nadina daca ai venit pregatita cu furculite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu mamaliguta si usturoi