Ficat de porc la tigaie cu piure de cartofi

de violeta30 in Porc, 12 Ian 2017 | 3439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata mare de ficat de porc
  • 1 lingura de untura
  • sare
  • condimente
  • piure de cartofi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc la tigaie cu piure de cartofi:

Taiem ficatul in cubulete si il lasam vreo 10-15 minute in apa rece. 
Pregatim tigaia pentru prajit, in care vom adauga untura si apoi ficatul scurs de apa si acoperim cu un capac. Mai amestecam din cand in cand, sa nu se prinda. Cand e aproape gata, adaugam sarea si condimentele.
Se serveste alaturi de piureul de cartofi si muraturi insotit, bineinteles de un pahar de vin rosu.
S-avem pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc la tigaie cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita ardeleneasca de porc, cu carnati afumati