Ficat de porc cu ceapa caramelizata

de Denissa in Ficat, 14 Sep 2012 | 10552 vizualizari

 

Am facut reteta asta pentru ca la niste analize iesisem cam anemica :D

 

INGREDIENTE

  • ficat de porc
  • sare
  • piper
  • ceapa
  • suc de portocale (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc cu ceapa caramelizata:

Ficatul de porc se spala si se taie felii. Se pipereaza dupa gust. Se pune pe gratar sau in tigaia unsa cu putin ulei (eu am facut in Hot Pan).

Cand sunt apropape gata se sareaza dupa gust.

Separat ceapa se taie pestisori si se pune intr-o tigaie cu putin ulei pana se caramelizeaza.

Se serveste ficatul cu ceapa alaturi.

Peste ficat eu am pus si putin suc de portocale (sa nu fie asa uscat).

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

ficatul nu se sareaza de la inceput pentru ca se intareste

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc cu ceapa caramelizata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc cu varza calita