Ficat de gasca in sos de citrice

de RuxyRux in Mancaruri cu carne, 5 Dec 2010 | 7628 vizualizari

 

Un deliciu culinar rafinat....

 

INGREDIENTE

  • ficat de gasca700 gr
  • zeama de la o jumatate de portocala
  • zeama de la o jumatate de grapefruit
  • o nuca de unt
  • sare dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de gasca in sos de citrice:

Se taie ficatul in felii.

Se pune in tigaie untul, apoi ficatul si se prajeste la foc mic cu capac.

Dupa 5-6 minute se intoarce , se mai lasa 5 minute si se adauga peste el sucul de portocale si grapefruit.

Dupa alte 5-6 minute se scurge sucul si se lasa pe foc iute 2-3 minute sa se rumeneasca frumos.

Se scoate pe farfurie, se sareaza si se serveste  cu sosul alaturi.

Se combina perfect cu o salata de sfecla si varza rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de gasca in sos de citrice" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de vita brezata in vin rosu cu coaja de portocala si rozmarin