Fetuccini cu ciuperci si cotlet de porc

de cristeena20 in Paste, 25 Iul 2012 | 3453 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de cotlet d eporc
  • 1/2 pachet fetuccini (sau tagliatelle sunt bune)
  • 6-7 ciuperci mari
  • 1 ceapa mica
  • margarina pentru gatit cat o nuca, ulei de masline
  • 1-2 catei de usturoi
  • sare, piper,chilli
  • 1/2 pahar vin alb
  • smantana dulce cu ciuperci (eu am cumparat asa din supermarket)
  • parmigiano ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fetuccini cu ciuperci si cotlet de porc:

-fierbem pastele in apa cu sare si ulei de masline; strecuram si mai adaugam putin ulei de masline

- in tigaie punem putin ulei de masline si margarina- prajim pe ambele parti cotletele la foc mediu-le scoatem apoi din tigaie.

- In uleiul ramas adaugam ceapa tocata marunt si apoi ciupercile feliate (nu f fmarunte)-le saltam de cateva ori, adaugam sare, piper si apoi usturoiul maruntit. Dupa cca 3-5 min adaugam vinul si lasam sa fiarba ciupercile pana scade putin vinul. Adaugam smantana dulce (o cutie  mica). Aici depinde de cat sos vreti sa faceti

- intr-un vas punem pastele, turnam ciupercile cu sos peste- amestecam usor si presaram cu parmigianno deasupra. Servim alaturi cotletul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fetuccini cu ciuperci si cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papparedelle cu ciuperci si crema de branza