Felul II cu carne din supa de pui

de alinutzika in Pui, 9 Ian 2012 | 24521 vizualizari

 

Mie personal nu-mi place carnea fiarta. E seaca! Asa ca atunci cand fac supica de pui, scot carnita fiarta din oala si prepar felul II.
O puteti gati in mai multe feluri: o faceti pane, o prajiti dupa ce e fiarta, etc.
Eu am ales varianta a doua si mie imi place grozav!
Combinatia de carne cu morcovi multi, multi,multi... e delicioasa!
E si economa, pt ca ajunge la mai multe persoane, decat daca ar fi bucatile intregi, nu?..:)))

 

INGREDIENTE

  • carne de pui fiarta (orice, numai carne sa fie:))
  • 3 morcovi mari
  • sare, piper, vegeta
  • 3-4 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felul II cu carne din supa de pui:

Se razalesc morcovii pe razatoarea mare si se pun la calit in ulei. Cand sunt aproape caliti, se adauga carnea de pui fiarta si taiata fasii sau cubulete.

Se condimenteaza si se lasa aproximativ 20 de minute la foc mediu sa se prajeasca.

Se serveste cu garnitura de cartofi piure cremos si delicios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Felul II cu carne din supa de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

alinutzika 1

09.01.2012, 23:36

va multumesc!

mihaelar63 1

10.01.2012, 01:00

Cand eram mici , mama, scotea carnea din supa ,o prajea , adauga bucatile mai mari de legume care au fiert in supa [ morcov , patrunjel ,cartofi]si le prajea si pe acestea , adauga patrunjel verde din belsug .
Foarte bun Alinutzika , simplu si gustos .

alinutzika 1

10.01.2012, 16:20

multumesc Mihaela!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat fraged de tartă - Rețeta de bază

ieri la 09:42

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

pe 03.02 la 13:59

Pastrav la cuptor cu vegetale - Reteta simpla si savuroasa

pe 03.02 la 13:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pipote si ficatei de pui