Felioare de franzela cu mousse de ton si salam

de alba_zori in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2013 | 3840 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si bun,cel mai mult imi place sa le mananc cu castraveti murati,cred ca sunteti de acord cu mine,merge numai bine cu muraturi.Cand nu e timp de bucatarit seara si ai numai o cutie de ton in dulap asta e reteta potrivita.Sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • o franzela
  • o cutie de ton
  • 150 gr branza Philadelphia sau tofu taiat cubulete
  • ulei de masline
  • putina sare
  • un strop de lamaie
  • un strop de otet negru
  • cateva felii de salam uscat
  • fistic macinat mai gros
  • rosii si muraturi daca vrem si avem..
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felioare de franzela cu mousse de ton si salam:

Am taiat franzela felioare mici si asezat pe farfurie.

Am desfacut cutia de ton si am scurs uleiul. Am pus in mixer cu branza, putin ulei, putin otet, zeama de lamaie o lingura si am mixat pana a devenit crema mai densa. Am scos intr-un bol si am gustat de sare si piper.

Am asezat cu cutitul peste feliile de franzela, am decorat cu o bucatica de salam uscat si fistic macinat mai gros.

Am servit cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Felioare de franzela cu mousse de ton si salam" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mousse de ton