Felioare de franzela cu mousse de ton si salam

de alba_zori in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2013 | 4004 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si bun,cel mai mult imi place sa le mananc cu castraveti murati,cred ca sunteti de acord cu mine,merge numai bine cu muraturi.Cand nu e timp de bucatarit seara si ai numai o cutie de ton in dulap asta e reteta potrivita.Sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • o franzela
  • o cutie de ton
  • 150 gr branza Philadelphia sau tofu taiat cubulete
  • ulei de masline
  • putina sare
  • un strop de lamaie
  • un strop de otet negru
  • cateva felii de salam uscat
  • fistic macinat mai gros
  • rosii si muraturi daca vrem si avem..
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felioare de franzela cu mousse de ton si salam:

Am taiat franzela felioare mici si asezat pe farfurie.

Am desfacut cutia de ton si am scurs uleiul. Am pus in mixer cu branza, putin ulei, putin otet, zeama de lamaie o lingura si am mixat pana a devenit crema mai densa. Am scos intr-un bol si am gustat de sare si piper.

Am asezat cu cutitul peste feliile de franzela, am decorat cu o bucatica de salam uscat si fistic macinat mai gros.

Am servit cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Felioare de franzela cu mousse de ton si salam" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mousse de ton