Felii de carne de vitel cu pesmet si parmezan in cuptor

de loredanaaa in Vita, 14 Feb 2013 | 3974 vizualizari

 

Carnea facut in acest mod devine moale si nu mai conteaza ce fel tip de carne este.Asa imi place ca nu se mai intareste carnea

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de carne
  • usturoi taiat marunt
  • 4 linguri de ulei
  • 3 linguri de patrunjel taiat marunt
  • 4 linguri pesmet
  • 4 linguri parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felii de carne de vitel cu pesmet si parmezan in cuptor:

Se sareaza carnea dupa gust.

Pesmetul se amesteca  cu parmezan,patrunjelul si usturoiul taiat cat mai marunt.

Feliiile de carne se trec prin- ulei  de masline (daca aveti de masline,daca nu e bun si cel de floarea soarelui),  apoi prin amestecul de pesmet.

Se pun intr-o tava si se da la cuptor la 180 grade pana sant coapte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Felii de carne de vitel cu pesmet si parmezan in cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vitel Milanez (Veal Milanese) 2 portii