Fasole scazuta, cu ciolan afumat

de Ina in Mancaruri cu carne, 25 Sep 2010 | 84642 vizualizari

COMENTARII (90)

Rocsi 1

25.09.2010, 23:08

ce e aia tichie?scuze k intreb da chiar nu stiu

Ina 1

25.09.2010, 23:09

caciulitza de bebelush

Ina 1

25.09.2010, 23:10

cu alte cuvinte....murea din fasha

Rocsi 1

25.09.2010, 23:12

aha..nu mai rade mai de mine nu stiam ce vrei

Ina 1

25.09.2010, 23:13

rocsi, ti-am zis ca-mi esti draga cand intrebi Si e foarte bine sa intrebi

gaby_duceag 1

25.09.2010, 23:14

RELELOOOR)))tuuuu, asa o fac si eu, nu am furat reteta ei,deja o stiam .azi am facut de la anisoara, clatitele umplute cu ciuperci asa ca nu vrei))si tarta cu mere cu foietaj si bezea

Rocsi 1

25.09.2010, 23:15

gabi d asi mie dak tot fetele au papat toata mancarea lor....a ma gandeam k razi k nu stiu ina ca ce ma suparatpai eu intreb ca si copii aia mici cand nu stiu ceva

Ina 1

25.09.2010, 23:18

Daca nu intrebi, vei pati precum o colega de facultate, care a ras mult la un banc pe care nu l-a inteles, dar s-a dat de gol singura Era vb de un tip care se chinuia sa duca scroafa la vier, urcand-o cu greu in roaba.......pana cand aceasta a prins gustul si se urca singura in roaba .... Toate colegele au ras, pana a intrebat cineva ce-i ala "vier" . Iar o colega, care a ras mult la banc........i-a zis aleia: " cum, fata, nu stii ce-i ala vier? Ala care tunde via!!! "

gaby_duceag 1

25.09.2010, 23:18

iti dau rocsi ca io mai am, nu fac ca ele in oala de 500 gr.

Corinuta 1

25.09.2010, 23:19

Rocsi 1

25.09.2010, 23:19

ina

Rocsi 1

25.09.2010, 23:20

multumesc gabi...makr tu te mai gandesti la mine

Ina 1

25.09.2010, 23:20

Acestea fiind scrise....ne citim maine ! Noapte buna, dragele mele!

Rocsi 1

25.09.2010, 23:20

noapte buna

Ina 1

25.09.2010, 23:21

Gaby , oala e mare, cantitatea e mica

mamaie_mica 1

26.09.2010, 00:05

doamne doamne ce poate fi mai bun

Bucataras 1

26.09.2010, 03:09

desi e 3 dimi, as minca o portie

Ina 1

26.09.2010, 08:25

poate o varza cu ciolan, mamaie_mica Bine ai venit!

Ina 1

26.09.2010, 08:26

Sefu', nutri ce zice? te lasa sa papi ciolan la ora aia?

LauraS 1

26.09.2010, 10:05

Ha, gind la gind cu bucurie!
Arata atit de bine , ca parca a-s mai preparat inca o tura, ca si a mea am dat-o rapid gata ....
S eu am preparat fasolica, dar cu costite afumate si fara pasta de rosii si ardei.Eu am lasat-o sa zic asa "natur"

http://leckereien.blogspot.com/2010/09/fasole-boabe-scazuta.html

Momentan imi lipseste timpul pentru a posta reteta si aici, dar o a revin..
In ori ce caz, asemenea mincaruri sint buuuuuuune rau..

Sa va fe de bine si o dumineca placuta in continuare!!!
Cu prietenie
Laura S

madi_marin 1

26.09.2010, 10:26

bunaciune de mancare.....

Bucataras Medi 1

26.09.2010, 10:40

.azi am facut de la anisoara, clatitele umplute cu ciuperci asa ca nu vrei))si tarta cu mere cu foietaj si bezea.......iar ai furat retete Gaby@ mai Ina spune-mi si mie cum faci de mai toate retetele tale ajung la ;RETETA ZILEI"

silvi0ara 1

26.09.2010, 10:58

Mai Ina,dar ce ai iscat tu aici cu fasolica.
Lasa ca fac si eu ca mi-ai facut o poftaaaaaaaa.

ionix 1

26.09.2010, 11:42

si mama a facut tot asa stiu ca e buna cu o ceapa sparta, din amintiri vorbesc... 5 furci si de la mine

Sylvia 1

26.09.2010, 13:26

Ina zici ca pentru mine ia facut fasolica asta exact cu cimbru si dafin imi place as da o fuga pana in Ro numai pt fasolica ta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta cu jamon iberico