Fasole scazuta

de adry88 in Mancaruri de legume, 26 Mai 2011 | 10551 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • 2 linguri bulion
  • 1  morcov
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta:

se spala fasolea si se pune la fiert in apa cu sare

se schimba apa de 3 ori

se curata ceapa si se caleste in ulei

morcovul se curata,spala,se da prin razatoare

se adauga peste ceapa

se adauga bulionul,si se calesc putin impreuna

se adauga fasolea si putina apa,

se lasa sa fiarba un pic impreuna.

se potriveste de sare,piper dupa gust

se adauga patrunjelul tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole prajite