Fasole prajite

de Lau in Mancaruri de legume, 11 Apr 2011 | 6169 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole
  • 1 morcov
  • patrunjel verde
  • 1 ceapa
  • ulei
  • sare dupa gust
  • 200 m lsupa de legume
  • 2 linguri pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole prajite:

Se fierb fasolele in apa cu sare,  se schimba de 2 ori apa. Se curata ceapa si se caleste, se adauga morcovul dat prin razatoare, pasta de tomate. Se adauga o cana de supa de legume, se adauga fasolele si se lasa sa fiarba impreuna. Cand a scazut aproape toata supa se adauga sare dupa gust si patrunjel tocat.

Noi am servit cu smantana pentru ca cel mare nu mananca altfel

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole prajite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Lau 1

12.04.2011, 10:05

luk si eu pun foaie dar cel mare nu mananca si trebuie sa ma adaptez

adry88 1

26.05.2011, 16:44

gaby_gabytza 1

26.05.2011, 16:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole bătută (frecată)