Fasole prajita cu castraveti murati

de abetina in Mancaruri de post, 1 Dec 2017 | 4737 vizualizari

COMENTARII (5)

Rahela Velicu 1

09.12.2017, 18:49

kytz 1

10.12.2017, 08:57

preferata mea!

-Marius- 1

10.12.2017, 09:03

navidad_2017 1

10.12.2017, 09:40

Dna Abetina, retetele Dvs ne amintesc intotdeauna de mancaruri minunate, de mult uitate, pe care nu le-am mai gustat de o vesnicie, adica de pe vremea vacantelor fericite petrecute la bunicii din Moldova.... Nu am gasit castraveti murati in saramura (tata a refuzat sa asociem din cei in otet), dar am gasit in schimb "chiparushi umpluti cu curechi" (ardei umpluti cu varza murati in saramura) si am avut un adevarat festin... carnea nu le-a mai trebuit nici macar "mofturosilor"!
Va multumim (mai ales tata, care-i de fapt "moldoveanul" bucatar)

MotanLaOale 1

13.12.2017, 19:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume gratinate – de post