Fasole pastai cu muschi de porc

de adasev12 in Porc, 5 Oct 2010 | 7132 vizualizari

 

va invit cu drag la masa mea pe toate...

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschi de porc
  • 500 g fasole pastai verde
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • o cutie de rosii conserva taiate cubulete 3 catei d eusturoi
  • patrunjel verde
  • sare, piper
  • un pic de ardei iute
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu muschi de porc:

  • carnea se spala, se usuca in prosop, se taie bucati mai mici si se prajeste intr-o tigaie cu putin ulei, sare si piper.
  • separat se caleste ceapa si ardeiul in putin ulei pana se inmoaie  apoi se  adauga conserva de rosii si se subtiaza cu apa.
  • pastaile se oparesc bine in apa fierbinete, se lasa 5 min sa stea ( eu nu am facut aceasta operatiune, dar tot au fiert)
  • se adauga si pastaile in cratita peste celelalte, apoi bucatile de carne si se completeaza cu apa pana se acopera totul. se potriveste de sare si se las a la fiert.
  • cand e pe sfarsite se pune putin ardei iute si usturoiul pisat . se mai lasa cateva minute sa fiarba . daca va place mai mult sos se poate face ingrosala cu o lg de faina( eu am facut)
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasolica cu carnati