Fasole galbena prajita

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2011 | 5972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole galbena congelata
  • 1 ceapa
  • 1 legatura usturoi verde
  • sare
  • ulei
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena prajita:

se pune la fiert fasolea in apa cu sare, apoi se scurge de apa 

se pune uleiul intr-o tigaie sa se incalzeasca, se adauga ceapa si usturoiul tocat, se lasa sa se caleasca putin dupa care se adauga fasolea, sare si piper dupa gust

se lasa putin sa se prajeasca dupa care se serveste

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena prajita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

kamy 1

06.06.2011, 11:38

trebuie sa fie buna

mihaelaM 1

06.06.2011, 12:04

ionela2682 1

06.06.2011, 16:00

Bune ..nu am facut niciodata cu usturoi verde ..nici macar nu-l agreez.....

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pestisori de fasole verde