Fasole galbena prajita

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2011 | 6285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole galbena congelata
  • 1 ceapa
  • 1 legatura usturoi verde
  • sare
  • ulei
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena prajita:

se pune la fiert fasolea in apa cu sare, apoi se scurge de apa 

se pune uleiul intr-o tigaie sa se incalzeasca, se adauga ceapa si usturoiul tocat, se lasa sa se caleasca putin dupa care se adauga fasolea, sare si piper dupa gust

se lasa putin sa se prajeasca dupa care se serveste

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena prajita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

kamy 1

06.06.2011, 11:38

trebuie sa fie buna

mihaelaM 1

06.06.2011, 12:04

ionela2682 1

06.06.2011, 16:00

Bune ..nu am facut niciodata cu usturoi verde ..nici macar nu-l agreez.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase și aromate - Rețeta simplă de casă

ieri la 08:56

Pâine umplută - Gustarea rapidă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 07.01 la 20:44

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

pe 06.01 la 23:29

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena cu maioneza