la iarna in 5 minute aveti ciorbica gata
Se curata fasolea se taie bucatele .
Morcovul se taie rondele subtiri
Ceapa se curata si se taie pestisori.
Ardeiul se taie cubulete.
Frunzele de patrunjel si telina se toaca marunt
Rosiile se taie feliute
Se pune ulei intr-o oala se pune un rand de fasole dupa care se pune morcov,ardei,ceapa,rosii ,patrunjel verde si frunze de telina,sare si din nou se repeta operatiune pana la final.Se pune oala pe foc la foc potirvit fara apa si cu capac aproximativ 1 ora.
La final se pun in borcan se pune aspirina sau conservant se pune capacul si se pun la dunt intr-o oala cu apa si se acopera borcanele cu o carpa se duntulesc 20-25 minute dupa care se lasa in oala pana se racesc.
Daca am primit fasole din tara ,era si pacat sa ratez ocazia.La iarna este o mancare si de post si usoara si rapida
Din cantitatile de mai sus vor iesi 6-7 borcane de 800g