Fasole galbena cu pui

de elena1988 in Pui, 29 Mar 2011 | 5657 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mic
  • 300 gr de fasole galbena pastai
  • 4 catei de usturoi
  • 1 conserva de rosii in bulion
  • sare si piper
  • delikat
  • cimbru
  • un pic de ulei
  • 1 ceapa
  • 1 legatura mare de marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena cu pui:

Am calit ceapa apoi am pus pieptul de pui taiat mic. Cand s-a rumenit frumos am pus un pahar de apa si am lasat sa dea un clocot, apoi am pus pastaile de fasole, condimentele. Dupa un clocot am pus rosiile si putin marar, am lasat sa scada bine si am pus mararul ramas si usturoiul. Aam pus capacul si am lasat asa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

MVMih 1

05.04.2011, 11:32

As vrea sa vin si eu cu o farfurie goala si o furculita mare de infulecat.

Cris2711 1

09.04.2011, 16:29

pai cum am ratat asa o bunatate?mai,mai,mai

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 21:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu piept de pui