f simplu si f rapid...cred ca si bun....
mai inatai am pus carnatii la prajit...pana au fost gata am terminat si fasolica....deci carnatii i-am prajit bine in ulei la foc mic...sa se patrunda la mijloc...
fasolea am scurs-o, am pus-o in blender si am batut-o bine bine, de i--au mers fulgii...s-a facut pasta....am adaugat doi catei de usturoi pisat sis are dupa gust. tre sa mai adaugati si apa ca e groasa fasolica....
intr-o craticioara am pus ulei cam 50 ml si am taiat ceapa mai marisor si am prajit-o in acest ulei pana s-a rumenit...a adaugat o l-ita de boia dulce si am luat de pe foc....
am pus fasolica in farfurie, carnatii deasupra si am presarat doua lg din ceapa prajita... noi in acest fel servim fasolea batuta acas ala mama...asa mi-a ramas gustul in minte si asa imi palce si acum....
e f buna cu paine prajita ( cu ustroi, daca va place...mie da!!!) si muraturi.