Fasole "batuta"

de izulika in Mancaruri de post, 13 Iun 2010 | 7095 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole
  • 1 capatana usturoi
  • 5-6 cepe
  • 4-5 linguri pasta de tomate
  • 1 vf lingurita piper
  • 1 lingura sare
  • 7-8 linguri ulei
  • delicat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole "batuta":

Fasolea se alege,se pune la inmuiat apoi se scurge de apa si se adauga o alta apa calda si se da la fiert.Ceapa se curata si se toaca marunt,uleiul se pune la incins intr-o tigaie iar dupa ce s-a incins se adauga ceapa si se amesteca pana devine sticloasa apoi se adauga pasta de tomate, si piperul si se mai lasa inca 10 - 15 minute.

Dupa ce fasolea a fiert se scurge de apa dar nu toata( se opreste o cana de zeama) si se zdrobeste cu o lingura de lemn,sau mai simplu se pune la robotu de bucatarie adaugand din cand in cand zeama de la fasole  pana se face o pasta fina,apoi adaugam usturoiul pisat,jumatate din ceapa calita, sare si delicat dupa gust.Se amesteca bine si se serveste cu restul de ceapa deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole "batuta"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu ceapa si usturoi