Fasole batuta

de ella 87 in Mancaruri de post, 18 Mar 2013 | 3548 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g fasole
  • 1ceapa medie
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 lingura mustar
  • ulei
  • 1 lingura bulion
  • morcov
  • pastarnac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Punem fasolea sa stea in apa pt vreo 2/3 ore. Taiem ceapa si o calim cu o lingura bulion o dam deoparte. Punem fasolea la fiert dupa primul clocot o scurgem de apa si punem alta apa, in aceasta apa punem si un morcov si jumatate de pastarnac.

Dupa ce fasolea a fiert, o pasam, adaugam sare,piper,cimbru,ulei, lingura de mustar si o amestecam pana devine cremoasa. Ceapa calita si usturoiul zdobit le punem peste fasole si  amestecam. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole - Reteta gustoasa de post