Fasole batuta

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2011 | 6131 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g Fasole boabe alba
  • 2-3 Cepe
  • 100 ml Ulei
  • Sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea se inmoaie de seara pana dimineata in apa rece. Se spala si se pune la fiert in oala sub presiune cu apa si sare circa 1 ora.

Cand este fiarta se scurge si se zdrobeste in robot adauganduse si uleiul pana devine o crema fina. Se potriveste de sare si piper.

In continuare eu cunosc 3 feluri de preparare

1-Se amesteca cu ceapa roshie tocata fin si se serveste pe paine prajita ornata cu muraturi.

2-Se amesteca cu usturoi pisat si se unge pe paine prajita ornandu-se cu muraturi.

3-Ceapa se toaca si se caleste in ulei pana devine rumena (se poate amesteca si cu o linguritza de boia) si se pune pe platoul cu fasolea batuta.

Se poate servi ca atare sau garnitura la carnatzi cu muraturi

Eu am servit fasolea batuta in  gogonele murate insotzite de carnatzi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de orez cu fasole rosie