Fasole batuta

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2011 | 6470 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g Fasole boabe alba
  • 2-3 Cepe
  • 100 ml Ulei
  • Sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea se inmoaie de seara pana dimineata in apa rece. Se spala si se pune la fiert in oala sub presiune cu apa si sare circa 1 ora.

Cand este fiarta se scurge si se zdrobeste in robot adauganduse si uleiul pana devine o crema fina. Se potriveste de sare si piper.

In continuare eu cunosc 3 feluri de preparare

1-Se amesteca cu ceapa roshie tocata fin si se serveste pe paine prajita ornata cu muraturi.

2-Se amesteca cu usturoi pisat si se unge pe paine prajita ornandu-se cu muraturi.

3-Ceapa se toaca si se caleste in ulei pana devine rumena (se poate amesteca si cu o linguritza de boia) si se pune pe platoul cu fasolea batuta.

Se poate servi ca atare sau garnitura la carnatzi cu muraturi

Eu am servit fasolea batuta in  gogonele murate insotzite de carnatzi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tortillas cu fasole in sos picant si branza cheddar