Sos bechamel
1.Punem o oala cu apa si sare la fiert.Cand fierbe apa punem pasta si lasam sa fiarba.Cand a terecut timpul de firbere (precizat pe ambalaj),scurgem pasta,o clatim cu apa rece si lasam la scurs.
2.Intre timp punem o tigaie la incins cu putin ulei de masline,usturoiul curatat si zdrobit si pasta de ardei iute.Spalam brocolii si ii taiem buchetele si ii punem in tigaie.Punem un capac si lasam sa se inmoaie la foc mic.Cand s-au facut brocolii,ii scoaem si adaugam ciupercile spalate si taiate rondele circa 5mm.Lasam sa scada si ii punem deoparte.
3.In aceiasi tigaie mai punem putin ulei de masline si prajim carnea taiata bucatele mici si carnatii taiati rondele.
4.Intr-o olicica facem sos bechamel:punem la incins uleiul si cu un tel punem faina pana se strge tot uleiul si treptat-treptat adaugam laptele.Adaugam sare si nucusoara.
5.Intr-un bol punem pasta,brocolii,ciuperci,carnea,sosul bechamel,mozzarella taiata cublete,parmezan si mestecam.Potrivim de sare si piper.Punem totul intr-o tava,mai presaram cu parmezan ras si dam la cuptor pentru 15-20 de minute pana se rumeneste.
Serviti calda.Pofta buna!!!!!!!
1
Daca nu aveti timp sa faceti sos besciamella puteti sa il cumparati.