Farfalle cu sos alb

de mihasara in Farfalle, 15 Oct 2015 | 5037 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g paste
  • 300g kaizer sau orice alta afumatura
  • 250g smantana pentru gatit
  • 1 ceapa mai mica
  • 1/2 ardei gras
  • parmezan
  • piper
  • patrunjel
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu sos alb:

  1. Fierbem pastele conform indicatiilor de pe pachet.
  2. Intre timp punem 1 lingura de ulei in tigaie si adaugam kaizerul taiat fasii.
  3. Il lasam cateva minute sa se rumeneasca si adaugam ceapa si ardeiul taiate fin.
  4. Le lasam sa se inmoaie dupa care adaugam smantana si lasam sa dea 2-3 clocote..
  5. Potrivim de sare si piper.
  6. Adaugam pastele in sos si presaram patrunjel.
  7. Le servim fierbinti cu parmezan ras deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si legume