O reteta excelenta,am luat-o de aici http://www.teoskitchen.ro/2012/12/tagliatelle-cu-pui-si-mazare.html
Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare.
Pieptul de pui se taie cubulete si se pune impreuna cu ceapa tocata marunt la calit in unt si uleiul de masline.
Dupa cateva minute se stinge cu vinul rose,si se lasa la foc potrivit pana scade zeama.
Se adauga si mazarea scursa de zeama si clatita sub jet de apa rece.
Ciuperciile se scurg de zeama si se dau prin robotul de bucatarie pana se maruntesc bine,se pun intr-un castron se amesteca cu smantana si se pune compozitia in tigaie impreuna cu condimentele dupa gust.
Pastele se scurg de apa in care au fiert si se pun in tigaie peste sosul format.
Se pun intr-o tava termorezistenta,se presara cascavalul ras si putin parmezan si se dau la cuptor pentru 10-15 minute.