Farfalle cu ardei gras, sos de rosii si naut

de - Andreea - in Paste, 16 Mar 2016 | 4719 vizualizari

 

O mancare rapida si delicioasa...ideala mai ales acum in post ...

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste tip farfalle
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei gras
  • 1 cub usturoi Knorr
  • 300 ml suc de rosii
  • 240 gr naut (din conserva)
  • 50 ml ulei de masline
  • 100 ml apa
  • zahar
  • sare
  • piper
  • patrunjel tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu ardei gras, sos de rosii si naut:

Ardeiul il spalam si il taiem in doua jumatati. Indepartam cotorul, il curatam de nervuri si seminte si apoi il taiem in cuburi mici. 

Ceapa o curatam de coaja, o spalam si o tocam marunt. 

Punem uleiul de masline intr-o tigaie la foc potrivit. Adaugam ardeiul,ceapa si cubul de usturoi. Amestecam cu o lingura de lemn si lasam ca legumele sa se caleasca . 

Adaugam apoi sucul de rosii ,putin zahar si 100 ml apa, amestecam si lasam sa fiarba la foc mic. 

Scurgem bine nautul de apa din conserva si il punem in tigaia cu legume. Amestecam si mai lasam la foc potrivit pentru alte 5 minute. 

Separat punem apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si pastele. Amestecam usor din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca. Se fierb conform timpului indicat pe ambalaj . 

Cand pastele au fiert, le scurgem de apa si le punem in tigaie. Amestecam usor . 

Se servesc calde presarate cu patrunjel tocat .

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu ardei gras, sos de rosii si naut" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume cu paste la cuptor