Farfalle alla puttanesca

de Dana_Retetegg in Farfalle, 26 Noi 2010 | 6862 vizualizari

 

Astazi m-am gandit sa incerc o reteta noua de paste, mai exact Farfalle alla puttanesca.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr farfalle
  • 150 gr masline feliate
  • 1 cutie de rosii in bulion
  • 100 gr batog de macrou afumat
  • 8-9 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 50 ml vin alb
  • oregano
  • curry
  • piper negru
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle alla puttanesca:

Am pus pastele la fiert conform indicatiilor de pe punga.

Am tocat ceapa si usturoiul si le-am pus la calit 5 minute, apoi am adaugat vinul si am mai lasat 5 min. Dupa ce s-au pregatit ceapa si usturoiul am adaugat rosiile in bulion taiate marunt, maslinele si condimentele.

Am scurs pastele si le-am asezat in bol. Am pus deasupra cateva linguri de sos si bucati marunte de macrou afumat.

O super combinatie, merita sa incercati si voi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle alla puttanesca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

nadina73 1

27.11.2010, 00:50

in spaniola primele 5 litere de la puttanesa inseama foarte foarte uratfaina reteta

Dana_Retetegg 1

27.11.2010, 11:10

Stiu ce inseamna, de acolo i se trage si numele

RuxyRux 1

27.11.2010, 14:10

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu carnaciori