Farfale cu creveti roz si scoici cu usturoi

de Oana in Paste, 30 Apr 2009 | 11014 vizualizari

 

Funditele le-am adus de la Venetia :), mai am si niste corabioare dragute, sunt colorate si foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • o cutie de scoici cu sos de usturoi(congelate)
  • 300 g creveti congelati
  • o lingura cu unt
  • o cescuta cu vin alb
  • o capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • o cutie de rosii in bulion
  • paste
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfale cu creveti roz si scoici cu usturoi:

Pastele se fac foarte repede. Asa ca le-am pus la fiert in apa clocotita cu sare, dupa indicatiile de pe pachet.

 

Intre timp am pregatit scoicile, le-am luat congelate si aveau si un sos de usturoi in punga vidata. Doar le-am pus in tigaie cu putin unt si le-am lasat la inabusit dupa indicatiile de pe pachet.

Complicat, nu?

Acum crevetii. Tot congelati, i-am pus la calit in putin unt, apoi am adaugat o cescuta de vin alb, cateva condimente, sare, piper, busuioc si i-am lasat vreo 5 minute sa fiarba. La final am pus usturoi pisat, din belsug.

Sosul pentru paste l-am facut din rosii la cutie, pe care le-am pasat mai intai si le-am fiert cu sare, piper, busuioc si putin usturoi.

Am asezat pastele pe o farfurie, deasupra am pus sos din belsug, apoi am pus crevetii si scoicile pe margine. Chiar au fost buneeeee!

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfale cu creveti roz si scoici cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne tocata de pui si mozzarella