E o prajitura foarte simpla la indemana oricui si foarte delicioasa:)merita incercata!
Pentru blat:
Pentru crema:
Se bat albusurile cu mixerul pana incepe sa se formeze spuma apoi se adauga batand in continuare lingura cu lingura apa calduta si zaharul Cand se formeaza o bezea tare se adauga galbenusurile mixate putin cu o lingura de zahar,cacaua si faina si se toarna amestecul intr-o tava tapetata pentru 20 de min in cuptor la 180 grade.
Intre timp se pregateste crema: se pune pe foc zeama de compot (eu am folosit de prune dar se poate pune orice alta zeama dupa preferinta dar sa nu fie prea dulce:de corcoduse,visine,ananas,caise etc) iar cand da in clocot se adauga faina amestecata cu amidonul si se amesteca pana se ingroasa avand grija sa nu se formeze cocoloase si se pune la racit acoperind vasul cu o folie de plastic pentru a nu face pojghita iar apoi rece se adauga lingura cu lingura in untul spumat cu zaharul pudra.
Crema se intinde peste pandispanul rece si se orneaza dupa preferinta(in cazul meu am ornat cu piscoturi faramitate).
Pofta buna!