Am numit-o asa pentru ca are arome tomnatice. O prajitura pufoasa si comoda!
Curatam gutuile de cotoare si le dam pe razatoarea cu ochiuri mari. LA fel procedam cu merele, IAR perele, dupa CE le curatam le taiem cubulete mici. Topim.untul intro tigaie si adaugam gutuile; le claim.pana se inmoaie apoi adaugam si restul fructelor. Amestecam nine, adaugam esenta devrom si scortisoara si cele 5 linguri de zahar. Punem si grisul si lasam deoparte pana facem aluatul.
Spaegem ouale intrun castron pests zahar. Frecam cu o linguri pana se albesc si devin spumoase. Punem untul topit si amestecam usor,apoi laptele. Punem esenta de vanilie si coaja de lamaie ( CCA 1 lingurita) si amestecam din nou. Praful de Copt il amestecam cu faina si apoi o adaugam cate putina peste compozitia de ou.. Tapetam o tava ( 30/40) cu unt si faina si punem cam trei sferturi din compozitie. Asezam deasupra fructele calite apoi turnam si restul de aluat. Dam LA cuptor pana se rumeneste frumos deasupra si innebunim de miros. Lasam sa se racesca, taiem patratele apoi pudram cu zahar farin. Si servim desigur :)