Fajitas vegetariana

de RuxyRux in Mancaruri de legume, 13 Noi 2010 | 9107 vizualizari

 

Putina distractie in bucataria mexicana...veggie....

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ceapa mare
  • 2 linguri ulei
  • sare dupa gust
  • putina apa( care se poate inlocui cu doua rosii date pe razatoare)
  • piper
  • curry( optional)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fajitas vegetariana:

Se taie legumele,se pune ulei in tigaie, se adauga ceapa , ardeiul se lasa la foc mic la rumenit cu capac sa se inabuse,

se adauga ciupercile, apa( sau sucul de rosii), sarea dupa gust si restul condimentelor...

in 15 minute este gata....se serveste pe tortilla...

Daca ti-a placut reteta noastra "Fajitas vegetariana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (5)

kamy 1

14.11.2010, 00:32

hop si eudaca tot nu am somn,sa mananc

elena1988 1

11.02.2011, 20:13

adry88 1

07.05.2011, 16:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fajitas cu carne si ghiveci de legume