Cartofi unguresti

de MotanLaOale in Mancaruri de legume, 24 Feb 2013 | 16861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 2 cepe
  • 50ml ulei
  • 2 lingurite boia de ardei dulce
  • boia de ardei iute
  • piper sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi unguresti:

Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare.

Cand sunt fierti se lasa sa se raceasca, se curata si de taie cuburi.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Intr-o cratita se pune uleiul, ceapa, se presara sare, piper si boia si se caleste 3-4 minute.

Se adauga si cartofii fierti si taiati si se amesteca usor pentru a nu se sfarama.

Se mai tine pe foc 8-10 minute amestecand in continuu usor.

Se gusta de sare si iuteala si este gata.

Se poate consuma ca atare sau garnitura la friptura.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi unguresti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mâncărică de ștevie cu ou poșat