Daca tot am inceput sa incerc gusturi noi, am inceput de la ceva simplu.
Incepem prin a taia pieptul de puii fasii subtiri dupa care il punem la marinat cu uleiul de masline, sare, piper si cumin. Intre timp spalam ardeii, ii curatam si ii taiem fasii subtiri si curatam ceapa si o taiem solzisori.
Carnea o punem intr-o tigaie antiaderenta cu tot cu marinata si o lasam sa se prajeasca pe toate partile cam 5 minute dupa care o scoatem pe o farfurie. In aceasi tigaie mai punem un strop de ulei daca mai e nevoie si punem legumele cu un praf de sare si le saltam 3/4 minute dupa care readaugam carnea si punem si pasta de ardei iute si sosul de rosii si mai lasam 1/2 minute sa se patrunda toate. Cand stingem focul punem sucul de lime si amestecam.
Intre timp incalzim tortillas in tava la cuptor la 150 de grade pentru 4/5 minute sau la microunde si le umplem cu compozitia de puii si legume. Pofta buna!